Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 de març del 2010

Rosa Díez, provocadora i mentidera



No sé si ens podrem arribar a acostumar al desembarcament de persones invasores il·luminades, que amb l’excusa de tenir una visió del món millor que la dels indígenes, es facin acompanyar d’una colla de claca i es disposin a enverinar l’ambient amb tergiversacions, enganys i mentides. S’ha de tenir la cara molt dura, més que el ciment armat, per anar-se’n davant el Parlament de les Illes Balears a amollar una tanda de nicieses i falòrnies que si es dirigissin contra una persona determinada podrien esser considerades calúmnies, però com que les adrecen contra una manera de governar, creuen que queda justificat el seu engany, perquè el duen a terme en nom de la democràcia.

Són persones tocades per un mal fat que només es poden creure el seu discurs si realment tenen alguna zona del seu cervell que els falla. La senyora Díez justifica que diu la veritat perquè defensa les mateixes idees i paraules aquí a Palma, a Madrid, a Barcelona i al País Basc. No en mancaria d’altra! Que ho diu, perquè és política i sap que diuen coses diferents segons l’auditori? La seva més gran espifiada l’expulsa per la boca quan afirma que aquí s’imposa un momolingüisme solapat per excloure el castellà de l’espai públic. Mentida! Sempre que m’he mogut per l’espai públic ha predominat a raó d’un 70 a un 90% el castellà per damunt el català. Què s’ha cregut aquesta senyora? Que tenim un coeficient intel·lectual d’idiotes o d’imbècils? Ha passat per Mallorca, aprofitant la corrupció política, per veure si podria aconseguir unes quantes dotzenes de vots i ha exposat una lliçó plena de fal·làcies en el col·legi d’advocats, davant un auditori considerable (record que en els anys 80 i 90 del segle passat, es deia que a la Facultat on es formaven els advocats només hi havia un o dos professors que feien les classes en català). Se suposa que no s’ho deuen acabar de creure que el català es menja tot l’espai públic. I si fos així, seria ben normal, com ho és que el castellà sigui la llengua de l’espai públic de Burgos, Sòria, Zamora, Salamanca, Valladolid, etc. I que no ens surti amb l’ensarronada que això és Espanya, que és la tergiversació més gran. I si ho és, és per imperatiu legal. I no ho serà, mentre quedem per aquí persones que recordem quina és la nostra història.

Rosa Díez i totes les persones que l’envolten han d’entendre que molts de nosaltres hem sabut que no érem espanyols per mor del comportament de persones com ells, que ens han volgut eliminar els nostres senyals d’identitat. Si UPyD consideràs que som espanyols, també creurien que la llengua catalana ho és i la defensarien com defensen la llengua castellana, perquè la sentirien seva i no lluitarien per eliminar-la. Llavors, ens trobaríem junts defensant els mateixos senyals d’identitat, i arribaríem a creure que som una mateixa cosa, però la lluita contra les nostres senyes més preuades, fa que recordem sempre que va ser per la força de les armes que ens varen robar la nostra sobirania i a força de decrets, prohibicions, repressió i càstigs ens han volgut robar la llengua, i ara ho volen fer falsejant la realitat.

S’atreveix a dir que el fracàs escolar és per culpa de fer les classes en català i que ens trobam 10 punts per davall de la resta de l’Estat. Tot això és pura mentida. S’ha demostrat que els territoris que tenien dues llengües oficials, la pròpia i l’estatal, tenien millors notes que els alumnes que procedien de territoris monolingües. A més, si aquí, a l’escola, sobra alguna llengua és la imposada. Aquesta persona s’aprofita de la democràcia per atacar-nos. Qualcú s’encarrega de pagar-li els viatges, les estades i la seva manutenció per complir els seus objectius, que és anihilar-nos com a poble. Quins són aquests enemics? La violència no serà mai justificable, però es pot entendre que un grup de persones no consentissin que en el palau de la raó i de la veritat, en el campus de la universitat de Bellaterra, hi anàs una persona disposada a carregar-se la ciència i a amollar tant d’engany.

1 comentari:

  1. Publicat un nou article a Indirecte sobre les mentides de Rosa Díez, d'UPyD. Recordau que quan heu desplegat l'article, podeu puntuar-lo amb estrelles. Algú sap qui és JM/Sandra? No sé si és JM o JP o J i una altra lletra. És que s'han apuntat com a amics del blog.

    ResponElimina