Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 29 de desembre del 2009

Atenció IRP o multa o el que sigui


Dia 31 de desembre acaba el termini perquè hagueu posat l'ICP, crec que es diu així o una cosa semblant al comptador d'electricitat vostre. Si no, a partir del 2010 vos poden pujar el llum o fer-vos pagar l'electricitat més cara, és per saber si consumiu més que la potència contractada o coses d'aquestes. Si voleu saber coses heu de telefonar al 902 509 600, i us diran què heu de fer. Crec que el millor és triar el lloguer i es paguen 0,06 euros cada mes i el vos posarà Endesa o qui sigui, i no sé si vos cobraran uns 10 euros. No sé gaire més coses.

5 comentaris:

  1. Visitau l'escrit que té aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Eis hem telefonat pel comptador, s'allarga el plaç al febrer, ens han informat, i res que això m'he assabentat gràcies a tu i el teu magnífic blog. Per instal·lar el comptador hem de tenir un electricista professional homologat, ens instal·larà la capsa, i després els d'Endesa venen i posen el que han de posar, per cert, si no ho poses et cobren de més 10 kilovats.

    ResponElimina
  3. A mi els d'Endesa em varen dir que ells ho arreglaven tot.

    ResponElimina
  4. Idòo, ja va bé anar llegint blocs com aquest! Deu ser cosa de la comunitat a ca meva de Badia?

    ResponElimina
  5. He tornat telefonar a Endesa, i he demanat si havia de fer cap instal·lació algun electricista, com deies tu, Xisca, i m'han dit que si tenim un diferencial que apaga els llums de tota la casa no s'havia de fer cap instal·lació. Que el que feien era venir i precintar el diferencial. Així que sort i vius.

    ResponElimina